Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Posrnula glumica napustila porodični dom, suprug zvao i policiju

speling

Drama oko glumice Tori Spelling, zvijezde serije “Beverly Hills” ne jenjava. Njen suprug nazvao je policiju nakon što je uzela jedno od njihove djece i otišla iz njihovog zajedničkog doma.

Dean McDermott policiju je nazvao jer se zabrinuo pa ih je zamolio da pronađu njegovu suprugu, javlja TMZ. U međuvremenu policija je zbog toga okružila ordinaciju liječnika glumice dok je ona bila unutra.

McDermott je čekao ispred, držeći u rukama njihovo jednogodišnje dijete. Predstavnici zakona kažu kako je Dean alarmirao policiju nakon što je Tori napustila njihov dom s djetetom. Nije poznato zašto se glumac toliko preplašio i uznemirio, no to govori u prilog tezi da Tori nije u najboljem stanju.

Policajci su je locirali, razgovarali s njom, a budući da su i ona i djeca bili uredu, a nikakav zločin nije počinjen, sve su u miru pustili da se zapute prema svom domu.

Podsjećamo, prošle sedmice je policija pozvana u njihov dom jer je Tori navodno imala slom živaca. Tada su proveli u njihovom domu nekoliko sati, no nisu poduzimali nikakve daljnje korake.