Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Potvrđeno: Ovaj lik se vraća u osmoj sezoni “Igre prijestolja”

01/10/2018

Supervizor vizuelnih efekata Joe Bauer, koji radi na naučnofantastičnoj seriji “Igra prijestolja”, otkrio je da se jedan lik vraća u osmu sezonu.

Vjerni pratilac Jona Snowa je arktički vuk koji je u seriji “Igra prijestolja” poznatiji kao Duh (Direwolf).

I dok su mnogi zanemarili njegov vrijednost, iako je tačno da ga je zajedno sa Melisandrinom magijom oživio, Direwolf se nije pojavljivao duže vrijeme u seriji – pa čak ni kada je Jon krunisan za Kralja Sjevera.

Ipak supervizor vizuelnih efekata Bauer potvrdio je da će ovaj zaboravljen lik biti dio osme sezone.

“Videćete ga ponovo. Pojavljivaće se mnogo puta na ekranu u narednoj sezoni kada bude radio neke prilično kul stvari”, rekao je Bauer.

Kako pišu strani mediji, jezovuk se vraća jer će sigurno doći u sukob sa hordama zombija, polarnih medvjeda i Noćnim kraljem, koji može da pogodi zmajeve sa ogromnom preciznošću.

Bauer je otkrio da razlog zašto nije bilo mnogo scena sa vukom u posljednjih par godina ima veze sa činjenicom da na snimanju nije lako raditi sa pravim vukovima.

“Jezovuci su teški jer ne želite da pogrešite sa njima, tako da na kraju uvijek pucamo na stvarne vukove i radimo trikove sa njima. Stvarni vukovi se ponašaju samo na određene načine i teško je prilagoditi im se”, rekao je Bauer.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.