SHOWbuzz

travis scott

Poznati reper će platiti sahrane onima koji su stradali na njegovom koncertu

09/11/2021

Travis Scott će platiti troškove sahrane svih koji su izgubili živote u tragičnom incidentu na festivalu Astroworld u Houstonu u petak

Osam ljudi je poginulo, a stotine je povrijeđeno tokom stampeda publike dok je poznati američki reper Travis Scott imao nastup.

Sada je Scott – koji je otkazao zakazani nastup u Las Vegasu jer je previše “izbezumljen” da bi nastupao – obećao da će finansirati troškove sahrane onih koji su umrli, kao i da će ponuditi pomoć psihijatara prisutnima koji su pogođeni tragedijom.

U saopštenju za javnost stoji: “Travis Scott će pokriti sve troškove sahrane i pružiti dalju pomoć pojedincima pogođenim tragedijom 5. novembra na festivalu Astroworld u Houstonu”

Pored toga, Travis se udružio sa BetterHelp-om kako bi obezbijedio besplatnu terapiju, jedan na jedan na mreži i blisko sarađuje sa MHA iz Houstona (Mental Health America) kako bi usmejrio sve one kojima je potrebna pravilna briga za mentalno zdravlje.

“Travis ostaje u aktivnim razgovorima sa upravom grada Houstona i organima za sprovođenje zakona da bi se s poštovanjem i na odgovarajući način povezao sa pojedincima i porodicama onih koji su prisustvovali tragediji ili su povezani sa njom”, navodi se.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.