Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pod dejstvom alkohola

Poznato stanje čovjeka koji je izazvao nesreću u kojoj je poginuo Šaulić

saulic nesreca

Svi putnici koji su učestvovali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prevezeni su u lokalne bolnice u okolnim mjestima Bilefeldu i Guterslohu

Muškarac (34), vozač automobila koji je izazvao nesreću u kojoj je poginuo legendarni pjevač Šaban Šaulić ima lakše povrede ramena, pišu njemački mediji. U automobilu sa Šaulićem bili su njegovi prijatelji, koji su teško povrijeđeni.

Kako javlja njemački “Mindener Tageblat”, tridesetčetvorogodišnji muškarac, koji je bio pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, zakucao se sa suvozačeve strane u “seat” u kome je bio Šaban Šaulić. Srpski pjevač je poginuo, a vozač njegovog automobila, muzičar Mirsad Kerić je teško povrijeđen i ljekari se bore za njegov život.

U automobilu sa Šaulićem bio je i njegov kum Slobodan Boban Stojadinović, takođe ima teže povrede, ali njegovo zdravstveno stanje je stabilno, piše Blic.

Policija je stigla na mjesto nesreće u nedjelju u ranim jutarnjim časovima. Svi putnici koji su učestvovali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prevezeni su u lokalne bolnice u okolnim mjestima Bilefeldu i Guterslohu.

– Bili su pozitivni, sve je super bilo. Taj što je izazvao udes, to je bilo na auto put gdje su bili radovi, nije imao vozačku i pijan za volanom. Još se bore za njegove. Oni su otišli u hotel i jutros su krenuli za put prema Diseldorfu, treblu su stignu na avion – rekao je za “Blic”, Bogdan Markota vlasnik kluba u kom su nastupali sinoć.

Prema prvim informacijama, udes se dogodio kada je pri velikoj brzini došlo do sudara “mazde” i “seata” u kome je bio Šaban Šaulić, što je uzrokovalo skretanje i udaranje u bankinu.

Na mjestu nesreće uočljivi su jezivi prizori. Karoserije oba automobila su potpuno uništene, stakla polupana, a vozila gotovo neprepoznatljiva.

Za vrijeme trajanja ispitivanja nesreće je autoput A2 u pravcu Dortmunda je privremeno zatvoren na pet sati.

Menadžer Šabana Šaulića otkrio šta se dešavalo u bolnici nakon nesreće