Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zvijezde "Prijatelja"

Rachel i Ross priznali: Bili smo zaljubljeni i iza kamera

prijatelji (1)

Ipak, nisu nikad bili zajedno jer je uvijek jedno od njih dvoje bilo u vezi i to su poštivali

Specijalna epizoda ‘Prijatelja’ od četvrtka se može pogledati na streaming servisu HBO Max. Na dugoočekivanom okupljanju ekipe David Schwimmer (54) i Jennifer Aniston (52) potvrdili su da su imali osjećaje jedno prema drugom i iza kamera.

Ipak, nisu nikad bili zajedno jer je uvijek jedno od njih dvoje bilo u vezi i to su poštivali. James Corden (42) istaknuo je da je normalno da se pojavila hemija među glumcima jer se radilo o šest vrlo atraktivnih zvijezda u kasnim dvadesetima.

Ranije se govorilo kako je dvoje glumaca prekršilo stavku u ugovoru prema kojoj ne smiju biti u vezama jedni s drugima, ali nikad se o tome javno nije olemisalo. Po prvi put nakon 27 godina David i Jennifer su otkrili da su između njih dvoje letjele iskre.

Prve sezone bio sam jako zaljubljen u Jen i u nekom smo trenutku oboje imali osjećaje jedno prema drugom. Ali bilo je to poput dva broda koja su se mimoilazila, jer je jedno od nas uvijek bilo u vezi i nikada nismo prešli tu granicu. Uvijek smo to poštivali – rekao je David, a Jennifer je dodala:

– Sjećam se da sam rekla Davidu: ‘Bit će ružno ako ćemo prvi put zajedno biti na nacionalnoj televiziji. Prvi put smo se poljubili u onom kafiću. Ali mi smo svu svoju ljubav i obožavanje jedno drugoga usmjerili u Rossa i Rachel.

Gledatelji su jedva dočekali zajedno na setu vidjeti svih šestero originalnih glumaca; Jennifer Aniston, Lisu Kudrow (57), Courteney Cox (56), Davida Schwimmer, Matta LeBlanca (53) i Matthewa Perryja (51).