Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Roditelji zgroženi stihovima repera koji ima samo 13 godina

reper

Možda mu je tek 13 godina, ali Lil Poopy već je potpisao ugovor života. Dječak se proslavio kada je sa svega devet godina objavljen spot u kojem repa o kokainu i prostitutkama.

Zbog svega njegov je otac priveden i optužen za zlostavljanje. Ali, mali Poopy nije prestao, već je nastavio repati pa je potpisao ugovor sa diskografskom kućom koja radi za Outkasta, Timbalanda i Jennifer Lopez.

Zvjezdanoj ekipi pridružio se mali reper i to na čak četiri godine. Njegov otac objasnio je da ne shvaća zašto se svi uzrujavaju oko prostih stihova koje repa njegov sinčić. Kaže da njegov sin jednostavno ima talent.

Iako je mnogim roditeljima u SAD-u sporno to što dječak psuje i repa o drogama i ženama lakog morala, njegov otac ističe kako Poopy svaki dan ide u školu i uči te dodaje da ga profesori obožavaju.

– Njemu je jasno da neće repati ako bude zabušavao u školi. Profesori ga obožavaju, jako je pametan dječak. Igra košarku i bejzbol, jedan je od najboljih u sportu, dodaje ponosni otac, opravdavajući svoju odluku da sina tako rano lansira u svijet muzike.

Njegov otac, s druge strane, ne ulijeva povjerenje budući da je nedavno priveden zbog raspačavanja kokaina.