SHOWbuzz

bivše prijateljice

Severina: Djeca su nam se igrala zajedno, a ona je u 10 ujutro na TV pustila moje gole slike

21/04/2021

Severinine sporne fotografije procurile su u javnost 2018. godine, kad je Jovana Joksimović radila na Prvoj televiziji

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (48) gostovala je uživo u emisiji “150 minuta” na srpskoj Prvoj televiziji, koju vodi Marija Kilibarda, a u kojoj je govorila o kampanji ‘Hejt, Sloveni’, koju je nedavno snimila. U jednom trenutku, na iznenađenje i same voditeljice, Seve je počela pričati o TV voditeljici i supruzi Željka Joksimovića, Jovani Joksimović (39), koja nije bila tema razgovora niti ju je iko spomenuo.

– Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno – izjavila je Severina.

Voditeljica je pitala pjevačicu je li se nakon toga čula s Jovanom, na što je Seve odgovorila:

“Ne, nismo se čule od tada”.

Srpski Telegraf uspio je dobiti i Jovanu Joksimović za komentar, koja je samo kratko rekla:

– Ma, ne. Ne želim je komentirati. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja.

Severinine sporne fotografije procurile su u javnost 2018. godine, kad je Jovana Joksimović radila na Prvoj televiziji. Joksimović je tad tu temu komentirala sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Inače, Jovana Joksimović i Željko Joksimović (48) bili su na Severininom vjenčanju s Igorom Kojićem u Beogradu 2015. godine. Prije nekoliko godina svi zajedno pozirali su u Šibeniku u sitne noćne sate ispred lokalne pekare u kojoj su jeli burek. Inače, srbijanski mediji su 2018. pisali kako se Severina i Igor razvode baš zbog Jovane.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.