kraj dugogodišnje veze

Shaqira potvrdila da se razvodi od Gerarda Piquea

shakira pique

Par je bio zajedno od 2011. godine, a upoznao se na snimanju spota za njenu pjesmu Waka Waka za Svjetsko prvenstvo 2010. godine

Shakira je potvrdila da je prekinula s Gerardom Piqueom.

“Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumijevanju”, rekla je pjevačica, prenose strani mediji.

Par je bio zajedno od 2011. godine, a upoznao se na snimanju spota za njenu pjesmu Waka Waka za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nikad se nisu vjenčali, ali su u vezi dobili dvojicu sinova – Milana (9) i Sashu (7).

Šuškanja o problemima u njihovoj vezi dobila su svoj nastavak kada se doznalo da je slavni nogometaš iselio iz obiteljskog doma i preselio u svoj stan u Barceloni, gdje je živio prije negoli je upoznao Shakiru.

Prema pisanju El Periodica, nekoliko susjeda u zgradi vidjelo je Piquea kako ulazi i izlazi iz svog momačkog stana i to više puta tijekom prošlog tjedna, a navodno je viđen i u noćnim provodima s prijateljem Riquijem Puigom i grupom prijatelja.

Isti medij također tvrdi kako je kolumbijska pjevačica ulovila nogometaša u krevetu s drugom ženom, a očito mu preko toga ne može i ne želi prijeći. Zbog toga su donijeli odluku da će se rastati, što čini se i nije pretjerano pogodilo nogometaša.