Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Skinula se najpoznatija plus size manekenka na planeti

ashley_1

Najpoznatija plus size manekenka na svijetu Ashley Graham, skinula se za najnovije izdanje V Magazina.

29-godišnja zvijezda maštu je zagolicala obožavateljima u prozirnom topiću.

U intervjuu za spomenuti magazin Ashley je pričala o celulitu, te otkrila da joj je majka pomogla da prihvati sebe kakva je.

“Sjećam se prvih znakova svog celulita, u srednjoj školi. Žalila sam se mami da je ružno i odvratno – skinula je hlače i rekla: ‘Pogledaj, imam ga i ja'”, rekla je njena mama.

Prije nego što je dospjela na naslovnice magazina, Ashley se suočavala s brojnim komentarima kao što su da je ružna, debela te da nije dovoljno dobra za taj posao.

“Do današnjeg dana mamini su savjeti ostali sa mnom. Osjećam da je u redu imati celulit”, zaključila je Ashley.

Na Instagramu je prati preko četiri miliona obožavatelja, a ona najčešće objavljuje fotografije u prirodnom izdanju jer je to način na koji ženama želi poručiti da se ne trebaju skrivati iza teškog make upa.

Djevojke koje su punije građe smatraju je svojim uzorom.

“Jednom mi je neko rekao da su moja bedra ‘grad celulita’. Tek sad shvaćam da ova bedra govore priču o pobjedi i hrabrosti. Neću dopustiti da mi drugi diktiraju kako bi trebala izgledati, a to ne biste trebali ni vi činiti”, kazala je Ashley.

Pogledajte OVDJE fotografije koje potpisuje Mario Sorrenti, a koje su objavljene uz intervju za Ashley Graham u novom izadnju V Magazine.