Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Selma Blair

Slavna glumica pokazala potpuno obrijanu glavu nakon teške dijagnoze

selma

Prije toga objavila je fotografiju na kojoj joj sin reže kosu, istaknuvši da joj je žao što zbog liječenja nije sad s njim

Glumica Selma Blair otkrila je da je potpuno obrijala glavu i podvrgnula se radikalnom tretmanu u liječenju multiple skleroze koja joj je dijagnosticirana prije godinu dana.

Tada je priznala da se godinama spoticala te su joj ispadale stvari iz ruku, no mislila je da je jednostavno smotana. Sad je ta 47-godišnjakinja objavila fotografiju iz klinike na kojoj se oslanja na kolica.

View this post on Instagram

Today is a banner day. I am being discharged from the care of an incredible team of nurses and techs and a visionary Dr. who believes in my healing as much as I do. This has been a process. And will continue to be one. I am immunocompromised for next three months at least. So no kisses please. I wanted to make sure any complications that might arise here were my private space. And we got through brilliantly. I thank you all for your love and support and that extra dose of great with a @people cover. I see things so much more clearly now. And I am excited to share this journey when I am ready. For now, I have recovery. And a great @the_alinker_world so I gotta split. Bye!!!!!! This is the best gift I could give to Arthur. #newimmunesystem #whodis? ?

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on


“Novi imunološki sistem”, napisala je ne otkrivši kakvom se liječenju podvrgnula. Prije toga objavila je fotografiju na kojoj joj sin reže kosu, istaknuvši da joj je žao što zbog liječenja nije sad s njim.

Ta je fotografija nastala prije mjesec dana, a u intervjuu za magazin People otkrila je da je odlučila obrijati glavu jer joj je kosa drastično opadala. U tome joj je pomogao sin.

Iako opadanje kose nije simptom multiple skleroze, simptom je tretmana za tu bolest. Blair nije otkrila za koji se tretman odlučila, tek je rekla da će to učiniti kad “bude spremna”.

“Otpuštaju me iz divne njege tima nevjerojatnih sestara, medicinskih tehničara i liječnika koji vjeruje u ozdravljenje poput mene. Ovo je bio pravi proces. I nastavit će biti. Imunitet mi je ugrožen sljedeća tri mjeseca. Bez poljubaca, molim. Htjela sam se osigurati da sve komplikacije ostanu moja privatna stvar”, napisala je.