Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Christie Brinkley

Slavna manekenka požalila se na problem koji muči mnoge nakon karantina

manekenka (1)

Poznata ljepotica koja se proslavila još u 80-ima, odmah je osmislila pakleni plan topljenja nagomilanih kilograma

Christie Brinkley, slavna manekenka kojoj bi rijetko ko dao 66 godina koliko ima, može se pohvaliti fantastičnom figurom.

Ipak, boravak u karantinu zbog globalne pandemije koronavirusa naškodio je njenoj figuri jer se požalila kako je dobila nekoliko kilograma viška.

Poznata ljepotica koja se proslavila još u 80-ima, odmah je osmislila pakleni plan topljenja nagomilanih kilograma.

“Da, udebljala sam se tokom karantina i nisam zadovoljna. Zato sam u spavaću sobu odmah dovukla Total Gym. Pojačat ću aktivnosti poput poslova u vrtu, boravka na otvorenom, šetnji i trčanja na plaži”, rekla je slavna plavuša koja svoju top formu duguje vegetarijanskoj prehrani, jogi, pilatesu, plivanju…

Vitku figuru duguje i plesu.

“Inače jako volim ples i bila sam u najboljoj formi dok smo živjeli u Chicagu baš zbog plesa. Voljela bih naučiti neke hip-hop pokrete. Osim toga, bavim se dvoranskim bicikliranjem, skijanjem, kajakom, surfanjem s veslom, bicikliranjem… I naravno, često trčim po plaži u društvu svojih psića”, rekla je Brinkley.

Sa starenjem se lijepa Amerikanka odlično nosi, te kaže kako je godinama radila na vlastitom samopouzdanju i vjeri u sebe.