Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rita Ora

Slavna pjevačica kupila roditeljima kuću u “srcu Balkana” (FOTO)

Rita Ora

Pjevačicam Ora roditeljima je još 2014. godine prepustila i svoju kuću sa šest soba u sjevernom Londonu

Rita Sahatçiu (28), poznatija kao Rita Ora, jedna je od najvećih zvijezda u Velikoj Britaniji, a za planetarni uspjeh ove pjevačice i glumice najzaslužniji su njezini roditelji – Besnik i Vera.

– Rita im je vječno zahvalna jer su joj dali šansu za bolji život… Pobjegli su iz rodnog Kosova za vrijeme političkog ustanka i kći im se, sad kad je na vrhuncu slave, želi odužiti na najbolji mogući način – rekao je izvor blizak porodici Sahatçiu.

A upravo je to popularna pjevačica sad i napravila – naime, roditeljima je kupila luksuznu kuću u Prištini, glavnom gradu Kosova, za koju je, prenosi Daily Mail, izdvojila oko 1.5 miliona funti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vera Ora (@veraora)

Pjevačicam Ora roditeljima je još 2014. godine prepustila i svoju kuću sa šest soba u sjevernom Londonu.

– Meni ionako nije potrebna. Stalno putujem i zapravo nikad nisam doma – rekla je tad velikodušna Rita, koja ima i stariju sestru Elenu te mlađeg brata Dona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vera Ora (@veraora)

Pjevačica je svojedobno izjavila kako je sa sestrom i bratom, kad je njezina obitelj tek došla u Veliku Britaniju, dijelila skučenu sobicu, a roditelji su joj jedva spajali kraj s krajem.

Otac Besnik nakon višegodišnje štednje uspio je kupiti pub, u kojem je Rita imala prve javne nastupe, a majka Vera danju je studirala medicinu, dok je navečer konobarila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vera Ora (@veraora)

Kad je pjevačici bilo 15 godina, njezinoj mami dijagnosticirali su rak dojke – Rita je tad prekinula školovanje kako bi bila uz nju.

– Njezina borbenost i hrabrost moja su najveća inspiracija. Blagoslovljena sam što je imam – izjavila je svojedobno slavna glazbenica.