Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bizarno

Stanjila nos i “sišla” na 40 kilograma, a sve zbog slavne glumice

Sahar Tabar1

Sahar trenutno prati više od 400.000 pratitelja na društvenim mrežama, a njeni fanovi vole njene transformacije i šminku

Iranka Sahar Tabar (20) prošla je više od pedeset estetskih operacija kako bi nalikovala svojoj omiljenoj glumici Angelini Jolie (43). Posljednja u nizu je bila operacija nosa, a Sahar je fotografiju poslije zahvata postavila na društvene mreže.

Djevojka je priznala i da se godinama izgladnjivala pa je došla do samo četrdeset kilograma.

Sahar trenutno prati više od 400.000 pratitelja na društvenim mrežama, a njeni fanovi vole njene transformacije i šminku. Velika inspiracija joj je i lik “Mrtve nevjeste” u koju se često preruši za potrebe snimanja.

– Svaki put kad se fotografiram za Instagram, našminkam se na smiješni način. Volim se izražavati. To je umjetnost. Moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice – rekla je Sahar, prenosi The Sun.

Iranka voli svoje fotografije dodatno “dotjerati” i u Photoshopu što je vidljivo jer nije baš vješta u tome.

Prije nego je “otišla pod nož”, Sahar je izgledala “prosječno”, ali joj se to nije sviđalo. Danas nosi plave leće, ima dva pirsinga u obrazima, napravila je brojne operacije i nosi perike. Njeni pratitelji joj kažu da izgleda poput zombija, a ona to s oduševljenjem prihvaća.

– Ona je prava umjetnica, zabavlja se, podržavam je – rekao je jedan od njenih obožavatelja.

Ipak, Sahar je skupila i velik broj kritičara koji kažu da se “unakazila”.