SHOWbuzz

kuwtk

Sukob u “klanu Kardashian”: Kim i Khloe žele izbaciti Kourtney iz showa

09/12/2019

Kourtney je pokušala mlađim sestrama objasniti kako se granica negdje mora povući, te da javnost ne mora znati baš svaku pojedinost njihovog života

Nakon posljednjeg okršaja pred kamerama, kada su se Kim i Khloe Kardashian okomile na svoju najstariju sestru Kourtney Kardashian, nikoga ne bi začudilo da je jedan od najpopularnijih reality showova današnjice “Keeping Up With the Kardashians” ostane bez jednog člana.

Naime, Kim i Khloe smatraju kako nije pošteno od Kourtney da svoje privatne stvari drži podalje od televizijskih gledatelja, zbog čega njih dvije, vjerovatno zbog potpisanog ugovora, moraju to nadoknaditi na način da moraju otkriti više svojih detalja.

“Ne volim pričati o tome koga ljubim. Ne znam koji je problem s ljudima? Je li im toliko dosadno u vlastitom životu da žele živjeti kroz moj ludi ljubavni život, za koji očito misle da imam. Saberite se”, poručila je Kourtney Kardashian.

U povjerljivom razgovoru, koje su vodile same Kim i Khloe, upravo je Khloe rekla kako Kourtney često izmišlja gdje se nalazi i koristi svoju djecu kao ispriku, stoga ju je nazvala lažljivicom.

“Kourtney provodi puno vremena bez pratnje kamere. Ne želi pričati o svojoj vezi, no s druge strane vidjet ćete njene paparazzo fotografije s dečkom čije ime ne smijem izreći u showu jer Kourtney to ne želi. Poslije ću nešto vidjeti ili pročitati i doznati stvari koje ona krije od nas”, bijesna je bila Kim.

Kourtney je pokušala mlađim sestrama objasniti kako se granica negdje mora povući, te da javnost ne mora znati baš svaku pojedinost njihovog života, no Kim se s time nije složila:

“Naš je posao da budemo otvorene i iskrene i s obožavateljima podijelimo svoj život, a sada se čini kako posljednjih nekoliko godina Kourtney i nije bila pretjerano otvorena o njenom privatnom životu pred kamerama. Stoga u danima kada Kourtney ne snima, Khloe i ja moramo ‘pokrpati’ sve i podijeliti puno više toga, jer ako ne otkrivamo, koja je poanta showa?”

Kourtney je u svojoj odluci ustrajala rekavši kako je neke dijelove svog privatnog života, poput sloma ili borbe s anksioznošću podijelila s gledateljima, no o svom ljubavnom životu ne želi pričati.

Nakon svega, sestre su nazvale Kourtney kako bi porazgovarale o svemu, a onda je Kim predložila da je možda vrijeme da Kourtney napusti show.

“Imamo prijedlog za tebe – počinje s O, a završava sa Z (otkaz, op.a.)’, rekla je Kim nakon čega je Kourtney poklopila slušalicu i poslala Khloe poruku da zbog svega osjeća da je ne poštuju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.