SHOWbuzz

gostovao u emisiji Nedjeljom u 2

Tarik Filipović: Anonimni komentatori po portalima nek crknu

30/12/2019

Dodao je da je u više navrata odbio dati intervju jer urednik ne bi dopustio da se zabrani komentiranje članka

Tokom gostovanja u emisiji “Nedjeljom u 2” koja se emituje na HRT-u Tarik Filipović je progovorio o brojnim temama, a prilično je oštro reagirao na anonimne komentare na portalima, čijim je autorima poručio da – crknu.

“Mislim da su komentari na portalima karcinom društva. Vrijeđaju mene, tebe, svakoga. Mom djetetu je to dostupno. To su ljudi bez imena i prezimena. Moj prijedlog je da se napravi nešto kao što su napravili Skandinavci, da se imenom i prezimenom mora komentirati. Ja želim komentar, ukaži mi na pogrešku, ali pod imenom i prezimenom”, rekao je Tarik.

U nastavku je pozvao ministricu kulture da “tim miševima zavrne dovod zraka”.

“Moramo zavrnuti tim miševima dovod zraka. Da crknu, evo to odgovorno tvrdim sad. Kad čovjek umre, komentari su grozni. Ja sam javna osoba, ali nisam javni WC. Kritiziraj moj rad argumentirano, ali ne vrijeđaj moj identitet, ne vrijeđaj moju suprugu”, istaknuo je.

Dodao je da je u više navrata odbio dati intervju jer urednik ne bi dopustio da se zabrani komentiranje članka.

“Par puta su mi tražili intervju, tražio sam bez komentara. Urednik ne pristaje. Neću”, rekao je. Dodao je da je prestao čitati komentare kad je počeo raditi u Milijunašu.

“Oduševljeno sam išao pogledati kako se to ljudima sviđa. Ostao sam toliko šokiran da tri dana nisam mogao doći k sebi. Onda mi je prijatelj Joško Lokas savjetovao da to ne čitam”, zaključio je Tarik, prenosi Index.hr.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.