Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tarik i Arman Filipović: Jabuka ne pada daleko od stabla

tarik i arman filipovic

Da jabuka ne pada daleko od stabla, pravi je dokaz osmogodišnji Arman Filipović, sin proslavljenog glumca i televizijskog voditelja Tarika Filipovića. Iako je još daleko od dasaka koje život znače, Arman je na dobrom putu da se realizira kao glumac, a prvi korak prema tome napravio je tako što je posudio glas u popularnom animiranom filmu “Angry Birds”.

Arman Filipović glas je posudio liku koji se zove Crveni. Njemu glas, inače, posuđuje Tarikov dobar prijatelj i kolega Rene Bitorajac, no kako u filmu postoje scene Crvenog u mladim danima, producentima je bio potreban i jedan dječji glas. Izbor je, nakon što je prošao audiciju, pao upravo na Tarikovog sina, a voditelj HTV-ova kviza Potjera kazao je kako obojicu sinova podržava u svim njihovim odlukama, prenosi Tportal.

“Tata mi je uvijek govorio da je svaki posao čestit i pošten. Bilo da se radi o željezariji, konobarenju ili nošenju vreća. Tako i ja odgajam svoje sinove”, govori Tarik. Kad su Armana pozvali na audiciju, nije ga sputavao u odlasku i zaželio mu je sve najbolje.

“Shvatio sam da voli sinkronizaciju. Ide mu to. Međutim, nogomet mu je i dalje na prvom mjestu”, smije se glumac.

“Bilo mu je malo neugodno na premijeri kad je čuo svoj glas. Ali takav sam i ja, ne volim sebe ni čuti ni vidjeti”, iskreno će Tarik.

“Gluma nije nimalo bajkovit posao kako se možda čini. Treba zaraditi taj kruh. Unatoč tome, uvijek ću biti tu uz svoje sinove i savjetovati ih po pitanju svega, pa tako i njihova životnog odabira. Izbor je isključivo na njima”, zaključio je glumac.

Film “Angry birds” snimljen je prema videoigri iz 2009, a osim Armana, drugim su likovima glasove posudili Goran Navojec, Luka Bulić, Mirela Brekalo Popović, Renata Sabljak, Rambo Amadeus i drugi.