Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Puerto Vallarta"

Tijelo Julie Roberts i u šestoj deceniji izgleda sjajno

julia (1)

Na odmoru s dugogodišnjim suprugom Dannyjem Moderom, 15-godišnjim blizancima Phinneus i Hazel, te 12-godišnjim sinom Henryjem

Petu puta proglašavana najljepšom ženom svijeta, glumica Julia Roberts za razliku od svojih brojnih kolegica ne pojavljuje se po naslovnicama i medijima u oskudnim izdanjima. Posebno je rijetko imamo priliku vidjeti u kupaćem kostimu.

Zbog toga su najnovije fotografije s porodičnog odmora prava senzacija za sve obožavatelje.

Glumica s porodicom i prijateljima odmara u omiljenom ljetovalištu Puerto Vallarta u Meksiku. Znatiželjni novinari i paparazzi ni tamo joj ne daju mira pa su svijet jutros obišle ekskluzivne fotografije 52-godišnje holivudske ljepotice u kupaćem kostimu.

Dok se Julia bezbrižno odmarala na hotelskoj plaži i uživala u dobrom društvu i šarenim koktelima, a njeni mališani bezbrižno brčkali u bazenu, nastalo je nekoliko fotografija poznate glumice u crnom dvodijelnom bikiniju.

Roberts je na odmoru s dugogodišnjim suprugom Dannyjem Moderom, 15-godišnjim blizancima Phinneus i Hazel, te 12-godišnjim sinom Henryjem, a fotografije su nastale iz velike udaljenosti pa nisu najbolje kvalitete.