Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Udala se Penny iz serije “Teorija Velikog praska”

penny333333

Glumica Kaley Cuoco za vikend se udala za profesionalnog jahača Karla Cooka s kojim je u vezi bila oko dvije i pol godine.

Popularna Penny iz serije Teorija Velikog praska na svom je Instagramu podijelila nekoliko fotografija s intimne ceremonije u konjušnici blizu San Diega koju su mladenci izabrali kao lokaciju za vjenčanje jer oboje vole konje, kako piše People.

Tokom same ceremonije vjenčanja nosila je čipkastu bijelu vjenčanicu s biserima i plaštom dizajnerice Reem Acre. Kosu je svezala u opuštenu nisku punđu s nekoliko spontanih pramenova koji uokviruju lice.


Kasnije se presvukla u čipkasti bijeli kombinezon s dubokim dekolteom i nogavicama na trapez s potpisom dizajnera Tadashija Shojia. Na nogama je imala bijele salonke na špic, a kosu je za ovaj look svezala u visoki konjski rep.

A novopečeni mladenci su nakon vjenčanja uskladili outfite i snimili još jednu zajedničku fotku. Okrenuti leđima od objektiva, pozirali su u istim jaknama s natpisom “Together forever” (Zauvijek zajedno) i svojim inicijalima koji su isti kod oboje.

Ok let’s party!!! #kcsquared ? ?

Objavu dijeli @ normancook