Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Viktorijin anđeo kojeg nazivaju “osmim svjetskim čudom”

08/12/2016

Dvadesetpetogodišnja Portugalka Sara Sampaio jedna je od Viktorijinih anđela koju krasi mnogo više od te titule.

Sara je, naime, bila čak četiri puta najbolja manekenka Portugala, a javnost tek počinje da osvaja širom svijeta. Bila je zaštitno lice najvećih modnih brendova, ali se ipak zadržala na reklamiranju donjeg veša.

U jednoj kampanji predstavili su je kao “osmo svjetsko čudo”. Iako je jako mlada počela da se bavi ovim poslom i njena karijera vrtoglavo raste, nije ostala bez diplome. Roditelji joj nisu dozvoljavali da zapostavi školu zbog manekenstva, pa ova ljepotica s pravom može da se pohvali i završenim lisabonskim fakultetom.

Kako je oduvijek željela da bude dio Victorias Secreta, njen san se ostvario 2013. godine, da bi samo dvije godine kasnije ponijela i titulu “Viktorijinog anđela”. Takođe, ime crnokose Portugalke našlo se na listi 20 najljepših Anđela svih vremena.

Iako reklamira donji veš ne predstavlja joj problem ni da pozira gola. Sara je u vezi za britanskim milionerom i biznismenom Oliverom Ripleyem.

Komentari