Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zatvoren u subotu

Više od 15.000 posjetitelja na ovogodišnjem Mostar Summer Festu

Foto: Mostar Summer Fest

Sejo Sexon bio je u vrhunskoj formi i bend je odsvirao devedestominutni, emocijama nabijen set

Trodnevni festival Mostar Summer Fest zatvoren je u subotu nastupom Jufkamentala, Marčela & Banda, Zabranjenog pušenje, Mile Kekina i Mimi Mercedez.

Brojni posjetitelji su uživali u moćnim nastupima i opojnoj festivalskoj magiji na ovom najvrućem festivalu u regiji, a mnogi su se složili kako je ovogodišnje izdanje, dvanaesto po redu, najbolje izdanje Mostar Summer Festa do sada, priopćili su organizatori.

Posljednju večer otvorili su alternativci Jufkamental, slijedio je nastup Marčela, najvećeg književnika među reperima i najvećeg repera među književnicima, dok su headlinera večeri bili momci iz Zabranjenog pušenja.

Sejo Sexon bio je u vrhunskoj formi i bend je odsvirao devedestominutni, emocijama nabijen set.

Pozornica je zatim pripala Mili Kekinu, koji je obranio status punk ikone. Premijerni solo nastup na festivalu je (očekivano) bio mješavina materijala Hladnog piva i Miline solo karijere.

Ovogodišnji Mostar Summer Fest zatvorila je reperica Mimi Mercedez.

Organizatori su naveli kako je u protekla tri dana više od 15.000 posjetitelja bilo u savršenoj sinkronizaciji s izvođačima, a euforično 12. izdanje Mostar Summer Festa ući će u anale kao najbolje do sada.