elitna prostitucija

Za sedam dana njih dvije zaradile 20.000 eura, njemu su dale pola

stankovic

Samo pojedini stalni klijenti mogli su direktno da komuniciraju s djevojkama, dok je sve ostalo išlo preko njih dvojice

Sanja Stanković, učesnica srpskog rijalitija “Zadruga”, i Plejbojeva zečica Božana Vujinović zaradile su 10.000 eura za sedmicu dana na Sejšelima sa klijentima koje im je obezbjedio Šapčanin Mihajlo Maksimović, najveći estradni makro u regionu, piše Kurir.

Klupko elitne prostitucije, koju on, kako se sumnja, organizuje već duže od pet godina, počelo je da se razmotava pošto ga je policija uhapsila krajem februara. Maksimović i njegov brat Dušan Milenković su u pritvoru i sumnjiče se za trgovinu ljudima, jer su neke od djevojaka posvjedočile da su ih prisiljavali da pružaju seksualne usluge.

– Devojke koje su radile za njega nisu pod istragom, a u njegovim laptopovima pronađen je podatak da su dvije dame za nekoliko dana na Sejšelima uzele ukupno 20.000 eura, ali je 10.000 pripalo Mihajlu, a po pet hiljada eura su one zadržale za sebe – otkriva izvor Kurira.

Božana Vujnović

Klijenti kojima su one na ovoj egzotičnoj destinaciji bile pratnja strani su državljani.

– Sanja i Božana imaju poseban status, može se reći da su Mihajlove miljenice. Sanja za njega radi već dvije i po godine, a Božana je u Mihajlovom katalogu duže od pet godina. Njih preporučuje posebnim mušterijama, koje dobro plaćaju i one su bile izabrane za ovaj put. Inače, ovo nije jedina destinacija na koju je slao djevojke, išle su u Albaniju, na Maldive, u Barcelonu, Sen Trope – kaže izvor.

Sanja Stanković

Mihajlo i njegov brat Dušan s klijentima su najčešće razmjenjivali Viber poruke.

– Funkcionisali su tako što bi klijent na jedan broj slao poruku kakvu djevojku želi i u koje vrijeme, Mihajlo i Dušan su ugovarali sve detalje o cijeni i lokaciji, a onda s drugog broja djevojku obavještavali gdje i kada treba da ode – otkriva izvor iz istrage šta je sve pronađeno u njihovim telefonima.

Samo pojedini stalni klijenti mogli su direktno da komuniciraju s djevojkama, dok je sve ostalo išlo preko njih dvojice.

– Djevojkama koje su radile za njih često su mijenjali brojeve telefona – kaže izvor.

Klijenti su u katalogu, koji je policija pronašla kod Mihajla, mogli da razgledaju sve djevojke koje ima u ponudi, da ih vide obučene u elegantnu odjeću i ekskluzivni veš, kao i da pročitaju njihove “specifičnosti”. Djevojkama koje su naručivali za druženje u inostranstvu klijenti su plaćali sve troškove, a njihova obaveza je bila da prisustvuju žurkama, na kojima se često orgijalo.

– Piju se najskuplji šampanjci, jede najbolja hrana, a nerijetko se koriste i najkvalitetnije droge. Za ovakva putovanja sve im je plaćeno, avionske karte, smještaj i dobre dnevnice.

Pored tabela u kojima su imena klijenata, među kojima su poznati političari, sportisti, biznismeni, bankari i menadžeri, Mihajlo je strogo vodio i evidenciju djevojaka, među kojima su, pored Sanje i Božane, i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Nataša Šavija, kao i Anabela Šćekić Tigrica, ali i djevojke nepoznate javnosti.

Anabela Šćekić Tigrica

– Mihajlo je u posao uveo i brata Dušana, koji je uhapšen zajedno s njim i koji dosad nije imao dosije. Inače, u katalogu ne stoje prava imena i prezimena djevojaka, već je svaka od njih imala svoj nadimak – kaže sagovornik Kurira.