Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

elitna prostitucija

Za sedam dana njih dvije zaradile 20.000 eura, njemu su dale pola

stankovic

Samo pojedini stalni klijenti mogli su direktno da komuniciraju s djevojkama, dok je sve ostalo išlo preko njih dvojice

Sanja Stanković, učesnica srpskog rijalitija “Zadruga”, i Plejbojeva zečica Božana Vujinović zaradile su 10.000 eura za sedmicu dana na Sejšelima sa klijentima koje im je obezbjedio Šapčanin Mihajlo Maksimović, najveći estradni makro u regionu, piše Kurir.

Klupko elitne prostitucije, koju on, kako se sumnja, organizuje već duže od pet godina, počelo je da se razmotava pošto ga je policija uhapsila krajem februara. Maksimović i njegov brat Dušan Milenković su u pritvoru i sumnjiče se za trgovinu ljudima, jer su neke od djevojaka posvjedočile da su ih prisiljavali da pružaju seksualne usluge.

– Devojke koje su radile za njega nisu pod istragom, a u njegovim laptopovima pronađen je podatak da su dvije dame za nekoliko dana na Sejšelima uzele ukupno 20.000 eura, ali je 10.000 pripalo Mihajlu, a po pet hiljada eura su one zadržale za sebe – otkriva izvor Kurira.

Božana Vujnović

Klijenti kojima su one na ovoj egzotičnoj destinaciji bile pratnja strani su državljani.

– Sanja i Božana imaju poseban status, može se reći da su Mihajlove miljenice. Sanja za njega radi već dvije i po godine, a Božana je u Mihajlovom katalogu duže od pet godina. Njih preporučuje posebnim mušterijama, koje dobro plaćaju i one su bile izabrane za ovaj put. Inače, ovo nije jedina destinacija na koju je slao djevojke, išle su u Albaniju, na Maldive, u Barcelonu, Sen Trope – kaže izvor.

Sanja Stanković

Mihajlo i njegov brat Dušan s klijentima su najčešće razmjenjivali Viber poruke.

– Funkcionisali su tako što bi klijent na jedan broj slao poruku kakvu djevojku želi i u koje vrijeme, Mihajlo i Dušan su ugovarali sve detalje o cijeni i lokaciji, a onda s drugog broja djevojku obavještavali gdje i kada treba da ode – otkriva izvor iz istrage šta je sve pronađeno u njihovim telefonima.

Samo pojedini stalni klijenti mogli su direktno da komuniciraju s djevojkama, dok je sve ostalo išlo preko njih dvojice.

– Djevojkama koje su radile za njih često su mijenjali brojeve telefona – kaže izvor.

Klijenti su u katalogu, koji je policija pronašla kod Mihajla, mogli da razgledaju sve djevojke koje ima u ponudi, da ih vide obučene u elegantnu odjeću i ekskluzivni veš, kao i da pročitaju njihove “specifičnosti”. Djevojkama koje su naručivali za druženje u inostranstvu klijenti su plaćali sve troškove, a njihova obaveza je bila da prisustvuju žurkama, na kojima se često orgijalo.

– Piju se najskuplji šampanjci, jede najbolja hrana, a nerijetko se koriste i najkvalitetnije droge. Za ovakva putovanja sve im je plaćeno, avionske karte, smještaj i dobre dnevnice.

Pored tabela u kojima su imena klijenata, među kojima su poznati političari, sportisti, biznismeni, bankari i menadžeri, Mihajlo je strogo vodio i evidenciju djevojaka, među kojima su, pored Sanje i Božane, i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Nataša Šavija, kao i Anabela Šćekić Tigrica, ali i djevojke nepoznate javnosti.

Anabela Šćekić Tigrica

– Mihajlo je u posao uveo i brata Dušana, koji je uhapšen zajedno s njim i koji dosad nije imao dosije. Inače, u katalogu ne stoje prava imena i prezimena djevojaka, već je svaka od njih imala svoj nadimak – kaže sagovornik Kurira.