veliko interesovanje

Za Stingov koncert u prvoj sedmici prodano više od 14.000 ulaznica

sting

Cijena ulaznica za parter iznosi 69 KM

Za koncert Stinga u Sarajevu ostalo je još hiljadu ulaznica za parter nakon što je u prvoj sedmici prodato preko 14.000 ulaznica. Ogromno interesovanje za najveći spektakl 21. vijeka u Bosni i Hercegovini nije samo privuklo publiku iz naše zemlje, već i iz čitave regije.

U okviru Stingove turneje „My Songs“ publika u Zetri će imati priliku da posluša i neke od pjesama sa novog Stingovog albuma „The Bridge“, koji je objavljen 19. novembra ove godine, kao i najveće hitove solo karijere, ali i iz vremena legendarnog benda The Police. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa njegovim bendom.

„Ponosimo se činjenicom što upravo u Sarajevu imamo ogromno interesovanje za koncert. To potvrđuje da publika u ovom gradu itekako želi da ima priliku poslušati neki svjetski spektakl, a ovaj događaj samo otvara vrata za potencijelne koncerte u budućnosti“, istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće „Avalon“.

Cijena ulaznica za parter iznosi 69 KM, i mogu se kupiti putem web platforme www.kupikartu.ba, kao i na dobro poznatim prodajnim mjestima ove platforme širom Bosne i Hercegovine. Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom Covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom.