Charlene

Zašto princeze od Monaka već dugo nema u javnosti?

charlene2 (1)

Ovo je već drugo pojavljivanje Alberta na takvim događanjima bez supruge, koja inače tako nešto nikad nije propuštala

Princeza Charlene, “najtužnija žena na svijetu”, kako su je neki mediji prozvali na dan njenog vjenčanja, već se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti.

Prije nekoliko je dana propustila događaj bitan za promociju sportskog života među djecom i mladima, te tako produbila sumnje da se s njom nešto događa.

Umjesto nje pojavio se njen suprug, princ od Monaka Albert II, i primio ček u iznosu od tri hiljade eura koji mu je predala Isabelle Bonnal, glavna povjerenica za nacionalno obrazovanje, mlade i sport za Monaco. Novac je namijenjen osnivanju škole za ragbi u Ekvadoru, piše Gala.

Ovo je već drugo pojavljivanje Alberta na takvim događanjima bez supruge, koja inače tako nešto nikad nije propuštala.

Nedavno je izgubila dvoje prijatelja, Goodwilla Zwelithinija, kralja naroda Zulu, i jednu od njegovih žena, kraljicu Shiyiwe Mantfombi. Njihova je smrt princezu navodno jako pogodila, a prisustvovala je i kraljevom sprovodu.

Inače, često se nagađalo o tuzi u kojoj Charlene navodno živi, a nagađa se i da je razlog tome Albertova nevjera. Kada se Charlene u javnosti pojavila s obrijanom polovicom glave, a neki su mediji to protumačili kao bunt protiv njenog supruga.

Puno je prašine podigla u javnosti na dan svojeg vjenčanja jer je plakala, a mnogi joj nisu vjerovali da su u pitanju bile suze radosnice.

Čak su navodno ona i Albert medeni mjesec proveli odvojeno, u hotelima kilometrima udaljenim jedan od drugoga.