SHOWbuzz

daily mail

Zdravstveno stanje legendarnog glumca sve je lošije

08/12/2022
FOTO: Instagram / @buuski

Emma Heming i Demi Moore, Bruceove sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile te zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život s bolešću, a Demi se trudi stalno biti u kontaktu s njim

Legendarni glumac Bruce Willis je u martu ove godine objavio da okončava svoju dugu karijeru nakon što mu je dijagnosticirana afazija. Iako je njegovo stanje samo sve lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak s njim i “nada se čudu”.

Mjeseci nakon što je glumac otkrio svoju borbu s bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti za porodicu Willis postali su istovremeno teški i dragocjeni, a svi se trude da ne propuste ni jedan trenutak s voljenim glumcem. Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, stoga se porodica često okuplja i zajedno provodi vrijeme.

“Oni znaju da Bruce neće biti tu zauvijek. Dakle cijene svaki trenutak”, rekao je izvor za Daily Mail.

Emma Heming i Demi Moore, Bruceove sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile te zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život s bolešću, a Demi se trudi stalno biti u kontaktu s njim.

“Ona koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, onda zove na telefon samo da čuje Bruceov glas”, kazao je spomenuti izvor.

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Idahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Moore i Willis s njihovom 28-godišnjom kćerkom Tallulah. Na fotografiji su majka i kći pozirale zagrljene, a pridružio im se i Bruce koji je gledao u njihovog ljubimca, psa Pilafa.

Izvor je dodao kako su zajedničko vrijeme i tradicija ove porodice oduvijek bili posebni te da su se njihova druženja sada nastavila i postala samo još ljepša, iako uz dozu tuge.

“Bruce ne može puno govoriti i čini se kao da ne shvaća mnogo o onome šta drugi govore. Emma je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni razaznaju djeliće starog Brucea, ali to su kratki momenti. Čini se da im Bruce sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez tog voljenog čovjeka”, objasnio je izvor.

“Njegovim starijim kćerkama nedostaje njihov otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečkiju i davao im neželjene savjete. S Božićem koji dolazi, sve što mogu učiniti je reći mu da ga vole i moliti se za čudo”, zaključio je izvor.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.