Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Snimak koji je nasmijao region: Pljačkaša zlatare zaustavila stolica

image

Snimak sigurnosnih kamera iz jedne podgoričke zlatare zabilježio je trenutak kada je naoružani lopov pokušao da opljačka kasu. Taj snimak je nasmijao region. Evo i zašto.

Pokušaj razbojništva dogodio se oko 10 sati i 25 minuta u jednoj zlatari u centru Podgorice kada je muškarac sa kapuljačom na glavi i velikim nožem u ruci utrčao u lokal. Uspaničeni radnik napustio je pult i istrčao iz zlatare, dok se pljačkaš mučio da obije fioku.

U jednom dijelu snimka vidi se kako prodavac iznosi stolicu dok pljačakaš dok bježi iz lokala. U tom trenutku možda ni samom lopovu nije bilo jasno zbog čega je radnik u zlatari ponio stolicu sa sobom, ali već nekoliko trenutaka stolica dobija svoje mjesto u ovoj priči.

Pljačkaš je krenuo za radnikom. Klizave pločice na kratko su ga omele, ali uspio je da izađe iz lokala. Tada je uslijedio okršaj u kom je stolica imala glavnu ulogu, a pljačkaš izvukao deblji kraj. Pogledajte kako je to izgledalo:

Koliko god možda da sada djeluje smiješno, tada nikome od aktera nije bilo, ali srećom niko nije povrijeđen, potvrdili su iz zlatare pogdoričkim “Vijestima”.

– Sve se dogodilo brzo. Muškarac kojeg nismo mogli da prepoznamo jer je bio maskiran, utrčao je sa ogromnim nožem i krenuo da uzme novac. Policija je dolazila, obavila uviđaj i uzela tragove – kažu u zalatari.