Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Somersby – no. 1 u BiH: Najprodavanije piće u kategoriji cidera u 2015.

Somersby_Superiority

Za Somersby legenda kaže da je bilo najomiljenije piće svjetski poznatih osoba – Napoleona, Kleopatre i Newtona, a za Bosance i Hercegovce to garantuju potvrđeni podaci!

U 2015. godini, u kategoriji cidera, pili smo ga najviše, jer smo ga i kupovali najviše.
Naime, prodajni podaci trgovačkih lanaca Konzum i Bingo otkrili su da je Somersby broj jedan cider u BiH. Dobar glas se daleko čuje te iz Danske Lord ponosno poručuje: Zabavljajte se kao Lord, pijte kao Lord! /“Party like a lord, drink like a lord!”/

Konzumenti omiljenog cidera u BiH trenutno mogu uživati u okusu Somersby jabuke, kruške i kupine, ali za sva dobra druženja koja tek treba da se dese ovaj svjetski poznati brand najavljuje i nove trenutke uživanja skorim lansiranjem novog okusa. “Za sada samo golicamo maštu i budimo očekivanja.

A kao i svaki put Lordov party, na kojem ćemo proslaviti uspjeh u 2015-oj i najaviti novi proizvod, bit će nezaboravan”, poručio je Dino Bajrić, Trade Marketing Specialist kompanije Carlsberg BH i zaključio “Izuzetno smo ponosni na ostvarene rezultate koji potvrđuju da Somersby ima vjerne potrošače u BiH.”

Podsjećamo, Somersby je u proteklih pet godina, koliko je prisutan na našem tržištu, organizacijom različitih zabavnih aktivnosti postao simbol dobre zabave u BiH. U njegovom osvježavajućem okusu rado uživaju osobe spremne za novitete i izazove, one koje cijene trenutke opuštanja i zabave.

Sa samo 4,5% alkohola, bez umjetnih zaslađivača, aroma i boja, i svega 181.5 kalorija u staklenoj ambalaži od 0,33l, Somersby je piće koje se rado naručuje. Prodaje se u 48 zemalja svijeta, a renesansna pomama za njegovim svježim okusom još uvijek traje. Lord će zasigurno uskoro posjetiti i neke nove krajeve. U BiH ga očekujemo zbog novih uzbuđenja!

Somersby_Superiority_Poster_475x680mm_BOS