Magazin

Student došao po diplomu u stilu holivudskih zvijezda

23/10/2015

Promocija je veliki dan u životu svakog studenta. To je potvrdio i novopečeni diplomant Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagreb, Toni Barić koji je danas u stilu velikih holivudskih zvijezdi došao na dodjelu diploma.

Pred fakultet je stigao u luksuznom Ford Mustangu (nije poznato je li njegov ili ga je iznajmio za ovu priliku), a dočekalo ga je mnoštvo znateželjnih studenata.

Crvenim tepihom postavljenim pred sam ulaz u zgradu FSB-a prošetao je u pratnji dvie zgodne, oskudno odjevene djevojake. Okupljeno mnoštvo počastilo ga je pljeskom i uzvicima, baš kako i priliči zvijezdama.

Popevši se na vrh stepenica, Barić se okrenuo prema prisutnima i počastio ih motivacijskim govorom koji će mnogi još dugo pamtiti.

– Postoje dva najvažnija dana u čovjekovom životu, prvi dan je kad ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da stvarate, a da biste počeli stvarati za to vam je potreban alat. Taj alat pronaći ćete ovdje. Put do tog alata nije ni brz ni jednostavan. Često usporediv s usponom na najviše planine svijeta. Nakon određene nadmorske visine, ne postoje normalni životni uslovi i trebat će vam iznimna upornost i snaga da biste došli do visine gdje vam se nalazi taj alat. Ali kad to ostvarite više vas nijedna ovozemaljska sila neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni, vi ste iznad svih. Vi ste FSB! – rekao je mladić i zaslužio još jedan veliki pljesak.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.