Taj ludi svijet

transrodna sponzoruša

Bila je muško, a sada joj “masno” plaćaju za seks, zabavu ili – razgovor

28/03/2019

Detalje o tome ko su joj sponzori, čime se bave i kakvi su njihovi dogovori drži u tajnosti

Bombastična transrodna žena iz australskog Melbourna otkrila je kako izgleda njen život profesionalne sponzoruše s čak tri stalna sponzora.

Cluam Sutherland (21) ispričala je za Daily Mail kako održava vezu s trojicom starijih bogataša, a tako joj dobro ide da dosad ima dva stana i trosobnu kuću u Melburnu.

U svom životu sponzoruše vodi i YouTube kanal, na kojem ima oko 200 hiljada pretplatnika.

Prije transformacije

– Popularnost mi je porasla nakon što sam počela objavljivati detalje iz svog života sponzoruše. Čini se da su ljudi fascinirani mojim luksuznim životom i misterioznim muškarcima koji me uzdržavaju – kaže Cluam.

Detalje o tome ko su joj sponzori, čime se bave i kakvi su njihovi dogovori drži u tajnosti.

Priznaje da se njen prvi sponzorski odnos dogodio kad je imala 18 godina, a navodi da je bila riječ o vrlo uspješnom muškarcu u kojeg je bila jako zaljubljena. Trenutno, tvrdi, ima tri sponzora od kojih samo jedan živi u Melbournu.

– Njih trojica se ne poznaju, ali zajedno me finansiraju. Za njih sam ja partnerica za razgovor, zabavu ili seks – kaže.

Jedan od njih živi u Švedskoj, a upoznali su se putem Snapchata.

– Ne želi se susresti sa mnom. Zadovoljan je tim da svoju trogodišnju vezu održavamo putem interneta. Ipak, nakon svega što mi je priuštio, rado bih ga upoznala – ispričala je.

Drugi sponzor je iz Japana, a opisuje ga kao velikog biznismena koji živi brzo i jako je seksi. Dosad ga je već nekoliko puta posjetila u Japanu, a kaže da je jako opušten i uglavnom njoj pušta da izabere kako želi provoditi vrijeme s njim.

Treći sponzor živi u Melbournu kao i ona.

– On je prilično dosadan i svjestan je toga. Nedavno se razveo i održavajući vezu sa mnom, pokušava ispuniti prazninu u životu. Prilično je nervozan zbog mog rodnog identiteta. Mislim da je muškarcima koje su cijeli život privlačile žene teško pomiriti se s tim da ih privlači transrodna osoba jer se boje osude – kaže ona.

Iako priznaje da uz njih trojicu nema baš puno vremena za sebe, tvrdi da je jako sretna i zahvalna što ih ima.

– Stalno idem u teretanu kako im ne bih dosadila. Svjesna sam da mi ništa ne duguju, da sam samo imala puno sreće – zaključila je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.