Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Državni vrh Srbije u problemu zbog starlete

30_1000x0

Državni vrh Srbije osim što muku muči sa migrantima, nadolazećim izborima, nesporazumom sa susjedima i mnogim drugim problemima ovih dana uzdrman je zbog starleta. Naime srbijanskim medijima kruži priča kako je reality zvijezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Alfon, bila u ljubavnoj vezi sa srpskim ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem. No nije bio sam on u pitanju.

Isprike na kraju

Gledatelji emisije “Parovi” koji se prikazuje na TV Happy, ali emitira i u BiH, svjedočili su pravom haosu. Miki Đuričić, koji je jedan od kandidata u srpskom reality showu, otkrio je bez dlake na jeziku kako je Tijana osim s Dačićem, vodila ljubav i s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, piše srbijanski Alo. 10958051_408053456041953_5472852583578958511_n

No tu Miki nije stao s detaljima. Tijana mu je navodno otkrila i kako je Dačić loš ljubavnik.

“Pozivam državnog tužitelja da dođe i da ispita Tijanu Ajfon, koja priča da se j****a sa predsjednikom države. Nisam ja izmislio, imam i svjedoka. Tijana se služi lažima, a ja samo istinom”, derao se Miki pred svima.

Tijana pak nije uspjela doći do riječi, već je napustila prostoriju i poručila je Mikiju da je glup. Iako je planuo, Đuričić se na kraju Tijani i ispričao, no srpski mediji pišu kako time nije i prestao interes javnosti za sve ono što je rekao. Te ono najvažnije – je li sve to istina.

Dačić šokiran

Alo piše i kako Dačić nije bilo nimalo sretan što se njegovo ime spominjalo u “Parovima”, posebno zato što se i raspala njegova koalicija s PUPS-om dok je Ministarstvo vanjskih poslova na meti zbog smrti dvoje diplomata u Libiji.

“Morbidno je i sramotno da u vrijeme dok idem na sahrane svojih službenika, odgovaram na gluposti i budalaštine koje svako bez posljedica može izgovoriti. Iako su mi se ispričali, to je dno dna svakog društva. Ne pada mi na pamet da se time bavim, a koga sve to zanima, može i osobno provjeriti”, rekao je Dačić dodavši kako je ovakva priča “dno dna srpskog društva”.