Taj ludi svijet

Iz čista mira nokautirao bakicu na kasi u supermarketu (VIDEO)

16/09/2015

Nina Tulupova (61) stajala je u redu na blagajni i vadila novčanik kako bi kupila namirnice, kada ju je mladić koji je upravo platio račun iz čista mira nokautirao šakom u glavu.

Starica se srušila na pod, nakon čega joj je u pomoć priskočila šokirana prodavačica, a mladić je u međuvremenu mirno odšetao.

– Nisam nikada prije vidjela tog čovjeka i ne znam ko je… Izvadila sam stvari iz korpe i odložila je kraj njega – nakon čega sam se odjednom našla na podu – ispričala je za LifeNews Tulupova koja je zadobila povrede čeljusti i hematom na glavi.

Tulupova nije odmah nazvala Hitnu, već je došla kući i tek onda nazvala policiju.

Incident se dogodio u popularnom ruskom supermarketu Pyaterochka u regiji Samara na jugu Rusije, a incident je izazvao brzu reakciju ruskog Istražnog odbora koji je pokrenuo istragu.

Snimka nadzorne kamere je postavljena na YouTube, a gledatelji su komentirali kako je žena zasigurno stajala preblizu mladiću ili mu je nešto rekla što ga je razljutilo, no složili su se kako je to svakako bila neprimjerena reakcija.

Policija je identificirala napadača kao Vladimira Konovalova (27) i raspisala potjernicu, no nisu otkrili više o napadaču.

Lifenews je pak kasnije objavio kako je Konolvalov zamijenjena sa pravim napadačem – Vitalijem Kondratenkom (37) koji je sada uhapšen.

https://youtu.be/PUQ7csG7DJY

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.