Taj ludi svijet

ublažavanje mjera

Iz Disneylanda objavili kada planiraju ponovo otvoriti vrata

10/03/2021

Okrug Orange, u kojemu je Disneyland, još je u “tamno crvenoj zoni”, ali bi za nekoliko sedmica mogao prijeći na nižu, crvenu razinu

Glavni direktor grupacije Disney rekao je u utorak da se nada da će se zabavni park Disneyland otvoriti “do kraja aprila”, zahvaljujući odluci kalifornijskih vlasti o popuštanju epidemioloških mjera nakon pada broja zaraženih koronavirusom u toj državi.

“Nadamo se da će se situacija i dalje popravljati i da ćemo do kraja travnja moći otvoriti naše parkove za posjetitelje uz ograničenje kapaciteta. Dan otvorenja objavit ćemo idućih tjedana”, rekao je Bob Chapek, glavni direktor najvećeg zabavnog parka u svijetu.

Kalifornija je u petak izvijestila da bi se Disneyland i drugi zabavni parkovi, zatvoreni zbog pandemije prije godinu dana, mogli otvoriti 1. aprila ako njihov okrug više ne bude u “tamno crvenoj zoni”, području najvećeg rizika po kalifornijskim mjerilima.

Okrug Orange, u kojemu je Disneyland, još je u “tamno crvenoj zoni”, ali bi za nekoliko sedmica mogao prijeći na nižu, crvenu razinu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.