Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

radije odmaraju, nego rade

Ko su najveće lijenčine među horoskopskim znakovima

lezanje (1)

Pripadnici ovih znakova mogli bi postići puno više, samo kada bi im se dalo

Iako su talentirani i inteligentni, njihova ljenost ih sputava u postizanju ciljeva. Pripadnici ovih znakova mogli bi postići puno više, samo kada bi im se dalo.

Bik

Bikovi nisu stvoreni za sjedenje u uredu i monoton život, ali nisu ni takvog temperamenta koji bi ih tjerao da naporno rade. Oni su često razmaženi i žele živjeti kao kraljevi, okruženi luksuznom, ali ne žele raditi za to.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje, kreativni su i strastveni, ali ne nužno i vrijedni radnici. Žele da svjetla reflektora budu na njima, ali ne žele pretjerano raditi i truditi se kako bi to postigli. Talentirani su i atraktivni, ali njihova ljenost često zasjenjuje njihove talente.

Strijelac

Strijelci ne mogu biti zatvoreni ili se osjećati ograničeni. Žele istraživati, putovati i biti slobodni. Da, rade kako bi zaradili za putovanje, ali ne ulažu nikakav dodatan trud kako bi postali zaposlenici godine. Rade samo zato što moraju.

Vodolija

Vodolije imaju velike snove i ambiciozni su, ali slabi su na implementaciji svojih snova i ideja. Imaju plan, ali ga ne žele slijediti. Oštroumni su i inteligentni, ali ne ganjaju ciljeve i nisu predani poslu te se ne vole tjerati da postignu vlastite ciljeve, piše Pinkvilla.