Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muškarac tvrdi da je izgubio nevinost sa vanzemaljkom

david-huggins

Ludih priča i teorija o vanzemaljcima ima na tone, a jedna takva je i ova. David Huggins ima 74 godine i tvrdi da je prije 57 godina izgubio nevinost sa vanzemaljkom.

“Sjećam se kao da je bilo juče. Šetao sam kroz šumu i naletio na ženu koja je sjedila ispod drveta. Odjednom je ustala i krenula prema meni, a ja sam od uzbuđenja skinuo pantalone najbrže što sam mogao. Ležeći na zemlji i gledajući u nju doživio sam intenzivan i bolan orgazam, a zatim sam se onesvijestio”, kaže David.

I dalje ne zna zašto je baš on odabran, ali tvrdi da mu to nije bio prvi susret s vanzemaljcima. Kad je imao osam godina, susreo se s “tri dlakava tipa”, piše Daily Mail.

“Igrao sam se ispod drveta kad me neko dozivao imenom. Okrenuo sam se i ugledao trojicu niskih dlakavih tipova s ogromnim očima. Krenuli su prema meni i mislio sam da se radi o čudovištima. Pobjegao sam, a oni su se okrenuli i pobjegli”, ispričao je David, koji tvrdi da je čak i posetio “vanzemaljsko kraljevstvo”. Misteriozno biće s kojim je navodno izgubio nevinost nazvao je Kreskent.

“Bila je prelijepa. Imala je predivno tijelo, veoma dugačke nokte, ogromne oči i neobično blijedo lice. Ja sam je smatrao svojom devojkom, iako je naš odnos bio na prijateljskoj osnovi”, prisjetio se Higgins.