Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Oglas Beograđanina za prodaju stana “zapalio” društvene mreže

oglas

Na stranici za oglašavanje nekretnina u Srbiji pojavio se oglas koji je u kratkom roku počeo kružiti društvenim mrežama. Radi se o oglasu Beograđanina Ivana Živkovića koji je na prilično originalan način pristupio prodaji svoga stana – potencijalnim kupcima detaljno je opisao koliko je njegov stan u groznom stanju.

“Kompletno ruiniran. 2013. godine stavljene neke bezveze debele žice za struju kao mogu bolje da provode, ma nemoj. Vodovodna instalacija plastična, ma mo'š mislit – bez azbesta nema ništa, kakva plastika. Kupaonica renovirana, a i staro je moglo ostati jer ko još voli te velike nove pločice. UŽAS.

10 cm vanjske izolacije i PVC prozori. A, gdje je gola cigla i dupli drveni prozori? Ja bih to sve skinuo da mogu. U centru naselja na 50 m dileri droge, navijači, huligani, a policije nigdje. Nalazi se u prizemlju koje je inače 10 metara ispod razine mora. Ako dođe do izlijevanja Jadrana utopit ćete se sigurno.

Stan je potpuno legalan i uknjižen. Ali i to je bezveze jer ko ne riskira taj ne profitira. Bolje neki u izgradnji bez papira.

Dostupan sam svakome ko nazove i može me pitati šta god hoće, ne mora uopće o oglasu. Inače ne spavam, ne radim, nemam nikakvih obaveza osim da sjedim i čekam pored telefona da se neko javi”, stoji u oglasu.