Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ostavio 60 godinu mlađu ženu jer nije željela seks i odmah našao drugu

krasko444

Ruski glumac Ivan Krasko (87) razvodi se od svoje supruge Natalije Krasko (27) jer ona odbija voditi ljubav s njim zbog toga što ne želi dijete.

– Vjenčali smo se u septembru 2015. i do dana današnjeg seksali smo se samo nekoliko puta. Razlog je što Natalija ne želi zatrudnjeti, a po mom mišljenju, dijete je dokaz ljubavi. Svaki par mora imati djecu – rekao je Krasko.

Nakon što je odlučio privesti kraju svoju romansu s Natalijom, nije dugo tražio novu ljubav. Spetljao se s Julijom Kičemašovom (27) koja je nekoliko mjeseci odlazila u kazalište gledati Ivana. Brzo su se upoznali i počeli komunicirati, a nakon par sedmica ju je pozvao na spoj.

ulija je za rusku televiziju rekla da je ona prava djevojka za Ivana.

– On je tako seksi! Tačno znam gdje ga treba dirati. Kad sam ga prvi put dirala, reagirao je kao da nije vodio ljubav 10 godina… Želim biti njegova supruga, želim njegovu djecu – rekla je Julia.

Međutim, Natalija se ne želi razvesti od glumca jer, kako kaže, bez obzira što nemaju spolne odnose, voli ga.

– Jednostavno ne želim ostati samohrana majka i brinuti se za djecu, a u ovom trenutku nemamo ni vlastiti stan – rekla je Natalija koja s Kraskom živi u stanu koji je u vlasništvu Ivanovog unuka Kirila.

Krasko iza sebe ima više od 140 filmova, a zbog ovog ‘ljubavnog trokuta’ i bitke za njega, postao je predmet ismijavanja većeg dijela Rusije. Ženio se četiri puta i ima šestero djece, ali to mu nije dosta pa želi još.