Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Melania ili...

Ova je fotka izazvala veliku raspravu na Twitteru, primjećujete li zašto?

donald melania2

Zbog fotografije koja je nastala kod 23 spomenika žrtvama tornada u Alabami mnogi smatraju da više nema sumnje da na fotografiji koja je pred vama nije Melania

Tvrdnje da američki predsjednik ima dvojnika koje ponekada koristi, nisu ništa novo, iako nikada nisu dokazane. No, malo ko je do sada smatrao da američk predsjendik u nekim situacijama koristi i “lažnu Melaniu” kada se pojavljuje na protokolarnim dešavanjima.

Teorija da prvu damu SAD-a Melanija Trump na pojedinim javnim događajima mijenja dvojnica, raširila se društvenim mrežama.

Naime, veliki broj korisnika Twittera uvjeren je da prva dama SAD-a ima dvojnicu (ili više njih) koje je mijenjaju na nekim događajima gdje po protokolu ne govori i ne zadržava se dugo, kao što je slučaj na događaju s kojeg je osvanula fotka na Twitteru prije dva dana.

Zbog fotografije koja je nastala kod 23 spomenika žrtvama tornada u Alabami mnogi smatraju da više nema sumnje da na fotografiji koja je pred vama nije Melania.

Žena na fotografiji je niža od Melanije, nosi ravnu obuću, ali ima i drugačije crte lica od Melanije, analitiraju korisnici na Twitteru.

“Najzad su svi prihvatili činjenicu da oni koriste lažnu Melaniju za neke događaje”, jedan u moru sličnih komentara na ovoj društvenoj mreži.

Evo i nekoliko fotografija “prave Melanie” pa procijenite sami…

President Donald Trump, first lady Melania Trump, walks with Japanese Prime Minister Shinzo Abe and his wife Akie Abe as they walk to dinner at Trump's private Mar-a-Lago club, Tuesday, April 17, 2018, in Palm Beach, Fla. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)

Mandatory Credit: Photo by REX/Shutterstock (8863098h)
Donald J. Trump and First Lady Melania Trump hold hands as they walk across the South Lawn as they and their son Barron Trump
Donald Trump returns to the White House, Washington DC, USA – 11 Jun 2017
Donald J. Trump, First Lady Melania Trump and their son Barron Trump return to the White House in Washington, DC, after a trip to New Jersey,.