Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Ovo nije očekivala: Kleknuo da je zaprosi i zagorčao joj život

17/02/2016

Kada je kleknuo pred nju, izjavio joj vječnu ljubav i izvadio kutijicu, Jenny Davies (22) je nakon početnog šoka pomislila da je to sad to – njen čovjek života će je zaprositi. Ali, on je na umu imao nešto sasvim drugo.

Jenny je nekoliko puta dečka Brada Holmesa (24) u šoku pitala šta to radi prekrivajući pritom lice. On se samo smiješio i samouvjereno joj izjavljivao ljubav na koljenu i to baš na Valentinovo. U jednom je trenutku posegao u džep i iz njega izvadio kutijicu. Otvorio je, a unutra je bila vrećica čaja.

– Hoćeš li mi skuhati čaj, jedva je izgovorio Brad dok je “umirao” od smijeha.

Ipak, Jenny nije bilo previše smiješno. Bacila je kutijicu i izrekla mu nekoliko uvreda dok je izlazila iz prostorije. Sasvim zasluženo, sigurno će se složiti sve djevojke. Ljutnja je, napisao je kasnije Brad na Facebooku, potrala oko 15 do 20 minuta. Nakon toga je cijela situacija i njoj postala smiješna pa mu je ipak skuhala šalicu čaja.

Njegovu je prosidbu samo na Facebooku dosad vidjelo više od 12 miliona ljudi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.