Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pas ronio ljudske suze dok ga je vlasnik kudio (VIDEO)

pas

Pas s pokajničkim pogledom uhvaćen je u srcedrapajućoj snimci u kojoj izgleda kao da roni prave suze dok ga njegov vlasnik kudi. Pudlica je snimljena u svom domu u kineskom Haikou kako trepće okicama i plače jer je pojela previše betelovih oraha.

– Zašto si pojela tako puno betelovih oraha jučer? Ujak je donio tri vreće i ti si ih sve pojela. Nije zdravo pojesti ih toliko. I posvuda si napravila nered. Ja sam pojeo samo jednu vreću oraha od tri. Je li to ispravno što si učinila? – čuje se vlasnik kako drži prodiku svom kućnom ljubimcu.

Dok sluša vlasnika pozorno, u očima joj se vide suze koje kaplju po dlaci. – Plakanje neće riješiti problem. Sljedeći put nemoj jesti betelove orahe, je li ti jasno?

Na kraju video snimke vidi se kako pudlica, koja je očito shvatila poruku, odlazi leći, nakon što joj je vlasnik rekao da ode spavati. Betelovi orasi su mesnati plod areke, tropske biljke iz porodice palmi koja raste u jugoistočnoj Aziji i na otocima Tihog okeana. U tim je dijelovima žvakanje betelovih oraha uobičajeno, no oni imaju štetan učinak na zdravlje, stvaraju ovisnost, a povezuju se i sa rakom usne šupljine i grla.