Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Podvala koja je zgrozila svijet

prank-sam1

Sam Pepper jedan je od najkontroverznijih zvijezda YouTubea koja je već nekoliko puta bila na udaru kritika svojih kolega, ali i javnosti.

Nakon njegove posljednje podvale ljudi su toliko bijesni da je Pepper sada i službeno najomraženiji YouTuber na svijetu.

Za svoj novi ‘prank’ Pepper je sklopio saradnju sa Samom i Colbyjem koji su vrlo popularni na Vineu. Colby je znao sve šta će se dogoditi, a Sam je bio žrtva podvale.

Naime, Sam je bio uvjeren kako su on i njegov najbolji prijatelj oteti, te kako je Colby ubijen pred njegovim očima. Stvar izgleda zastrašujuće uvjerljivo i upravo je to diglo prašinu na YouTubeu i društvenim mrežama.

Naime, Sam je neutješno zapomagao dok je gledao u svog ‘mrtvog prijatelja’, a mnogi su primijetili da je mladić možda usred šoka zaradio i PTSP.
‘Prank’ je dosad skupio gotovo četiri miliona pregleda, a YouTube je već prepun reakcija njegovih kolega YouTubera koji su jednostavno zgroženi.

Samu Pepperu zaprijetili su čak i ‘Anonymusi’ koji su mu na Twitteru dali ultimatim da makne video ‘ili će osjetiti njihov bijes’.

https://www.youtube.com/watch?v=FBvX5dNdMK8