Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Seks igra šokirala Srbiju: U “punjenoj kokoški” učestvuje pet dječaka i djevojčica

Ilustracija

Među tinejdžerima u Srbiji popularna je seksi igrica u kojoj učetvuje pet dječaka i pet djevojčica, a zove se “punjena kokoš”, objavio je beogradski Telegraf.

Igru su slučajno otkrili roditelji jedne 13-godišnje djevojčice koja je ostala u drugom stanju a nije znala objasniti ko je otac djeteta.

Tako je njezin otac otkrio da je u Srbiji među tinejdžerima popularna seksi igra u kojoj učestvuje više njih.

Telegraf piše da su, nakon iscrpnog razgovora s djevojčicom, otac i ginekolog došli do saznanja o strašnoj igri koja je popularna u Srbiji.

“Kći se žalila na bolove u trbuhu. Otišla je liječniku, ispostavilo se da je trudna, pa je upućena na ginekološki pregled. Kada smo je pitali kako se to dogodilo i tko je otac djeteta, samo je odmahivala glavom”, rekao je zabrinuti otac.

Dodao je kako je njegova kći na kraju priznala da među vršnjacima postoji jedna “igra” i da je ona učestvovala u njoj.

Takozvana “punjena kokoš” je “igra” u kojoj učestvuje pet dečaka i pet devojčica.

Svi se nađu u stanu nekog od njih, obično onog čiji roditelji neće biti kod kuće cijelu večer.

[yuzo_related]

Djevojčica koja bude izabrana treba zadovoljiti svih pet dječaka, a ako ne uspije, onda mora “platiti kaznu” – postaje njihova “žrtva” s kojom će svi oni imati seksualne odnose, jedan za drugim.

“Ja sam u šoku. Ona ne zna ko je otac djeteta, jer su svi dječaci imali seks s njom. Navodno tinejdžeri pikiraju prazan stan, pa kada nečiji roditelji odu negdje se okupe i igraju tu strašnu igru koja se mora zaustaviti”, rekao je zabrinuti otac koji ne zna što da radi ni kome da se obrati.

Telegraf podsjeća kako je u kategoriji “maloljetničke trudnoće” Srbija u samom svjetskom vrhu.

Djevojčice od 12, 13 i 14 godina sve češće ostaju u drugom stanju upravo zbog neinformiranosti i loše brige o reproduktivnom zdravlju.