Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"delta"

Skandal u aviokompaniji

avion unsplash

Istina, stjuard je u tim trenucima bio van dužnosti, ali na sebi je imao uniformu aviokompanije

Stjuard američke kompanije Delta Airlines najvjerovatnije će dobiti otkaz nakon što je na internetu procurio snimak na kojem se vidi njegov intimni odnos s glumcem iz filmova za odrasle. Da stvar po neimenovanog radnika Delte bude još gora, snimak koja se proširila stranicama za odrasle snimljena je u avionu.

Bijesni direktori Delte odmah su naredili istragu, a ono što su otkrili nije ih previše razveselilo. Istina, stjuard je u tim trenucima bio van dužnosti, ali na sebi je imao uniformu aviokompanije.

Još jedan glumac je bio na istom letu, dvojac se nekako našao i završio u toaletu. Zabava u skučenom prostoru trajala je osam minuta…

Osramoćeni radnik aviokompanije je rekao da nije imao pojma da se njegovo druženje s glumcem snima i da on definitivno nije čovjek koji je snimku objavio, piše Jutarnji list.

Direktori Delte momentalno su suspendovali svog zaposlenika, a onda su krenuli u konsultacije s pravnom službom oko moguće tužbe protiv čovjeka koji je snimio i objavio snimku bez pristanka druge osobe.

– Samo želim da me pustite na miru. Želim vratiti svoj život u normalu – rekao je stjuard za Daily Mail.