Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PANČEVO

Srpsku opozicionarku tokom presice gađali živom kokoškom

marinika kokos

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja

Bizaran incident dogodio se danas na konferenciji za novinare Marinike Tepić, kada je jedan od okupljenih protivnika potpredsjednicu srbijanske Stranke slobode i pravde (SSP) gađao živom kokoškom!

Kamere Nova.rs zabilježile su trenutak kad su Tepić gađali kokoškom usred konfenrencije za medije na otvorenom.

“Čovjek je svo vrijeme čuvao kokošku u kutiji, a onda ju je bacio na Mariniku. To je prije svega iživljavanje nad životinjama, šta je kokoška i kome kriva…”, rekli su za Nova.rs oni koji su svjedočili incidentu.

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

“Govori što si nervozna!”, “Gdje je Novak Filipović”, “Ua Marinika”, vikali su okupljeni u Pančevu, na mjestu gde je Tepić držala konferenciju za novinare. Prema riječima reportera Nova.rs, obezbjeđenje je tijelima šitilo Tepić od nasrtaja. Neko iz mase je u jednom trenutku bacio i kokošku na potpredsjednicu SSP-a.

Tepić je rekla da je Vladimir Grek, jedan od uhapšenih zajedno sa Veljkom Belivukom, čovjek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sjedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa.