Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog silnih kilograma koje je izgubila sad ima problem s prijateljima i policijom

Untitled-1

Keeley Farrar (25) iz Bedforda bila je teška 114 kilograma prije četiri mjeseca kada je odlučila da konačno svoju liniju dovede u red. Izborila se sa raznim nedaćama i skinula 31 kilogram u veoma kratkom periodu, ali su neki novi problemi nastali.

– Osjećala sam da sam zaglavljena. Mislila sam da sam sebi dopustila previše i da nema povratka, da ću takva ostati zauvijek. Sve je bilo loše, sve dok nisam počela da gubim kilograme, tada sam shvatila da mogu da se promijenim – kaže Keeley.

Ona se priključila klubu za mršavljenje i izgubila preko 30 kilograma i otkrila zbog čega je odlučila da smrša. – Razlog zašto sam odlučila da počnem da mršam jeste samo zbog mene. Iskreno smatram da je poenta u tome da vjeruješ i želiš, jer ukoliko sve manje to želiš, nećeš uspjeti – navela je Keeley.

Farrarova je otkrila da su tada počeli novi problemi, ali ni upola ozbiljni koje je imala ranije.

– Kada sam krenula sa dečkom na odmor, umalo me nisu pustili u Dubai zato što slika u pasošu nije imala nikakve veze sa mnom, dvije različite osobe! Prijatelji me nisu prepoznavali na ulici, uzalud sam mahala i javljala se, pa sad moram da priđem dovoljno blizu ljudima da bi shvatili da sam to ustvari ja, kaže 25-godišnjakinja.