Život i zdravlje

3 najnepotrebnije seks brige svake žene

21/01/2018

Zaboravite na ove stvari jer on apsolutno o njima ne razmišlja.

Kako izgledate dok postižete vrhunac
Zapamtite jedno – on je najsretniji na svijetu zbog toga što vas je doveo do vrhunca, ponosan je na sebe i uživa u svemu onome što orgazam nosi sa sobom. Vašeg frajera uzbuđuje svaki oblik vašeg užitka, ali ako se ipak osjećate neprijatno zbog toga, praktikujte seks uz svijeće gdje će igra svjetla i sijenki dodatno začiniti vaš seksualni život jer ćete se u potpunosti opustiti.

Opterećeni ste svim svojim fizičkim nedostacima
Da mu se ne sviđate baš takvi kakvi jeste, ne bi s vama uopšte bio u toj situaciji. On ne vidi niti celulit, niti kilograme viška, niti strije, već samo ženu koja ga opasno privlači. Budite sigurni da u tim strastvenim trenucima njemu nije ni na kraj pameti da traži vaše nedostatke, jer se doslovno prepustio užitku. Međutim, ako mislite da bi vam to pomoglo, uvijek možete obući neki seksi komad veša kako se ne biste osjećali previše ranjivo.

Imate li dovoljno iskustva da mu bude dobro
Preuzeli ste inicijativu i sada vi zapovijedate. Ako niste sigurni šta vaš frajer želi, pitajte ga, on će vam vrlo rado odgovoriti. Osim toga mu recite da vam kaže šta mu se to najviše svidjelo, a nakon toga vaše samopouzdanje dotaknuće oblake. S druge strane, iskustvo i nije toliko bitno koliko hemija između dvoje ljudi tako da nemate apsolutno nikakvog razloga za brigu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.