Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Aleksandar Vučić ispričao vic o sebi

vucic – smijeh

Iako su mu ankete i prije početka kampanje za predsjednika Srbije predviđale uvjerljivu pobjedu već u prvom krugu, premijer Srbije Aleksandar Vučić ništa ne prepušta slučaju, sveprisutan je u medijima, obilazi birače, otvara fabrike i intenzivira diplomatsku aktivnost.

Njegovi konkurenti ga optužuju da često zloupotrebljeva funkciju premijera, na šta se on ne obazire. Elekronske medije i društvene mreže je zatrpao svojim predizbornim spotovima, a printani su preplavljeni njegovim plaćenim propagandnim oglasima.

Opozicija i mediji optužuju Vučića da u predizbornoj kampanji koristi i obavještajne službe, na osnovu čijih informacija diskreditira protivnike preko svojih medija i stranačkih kolega, kakav je slučaj bio sa optužbama izrečenim na račun Nataše Jeremić, supruge protivkandidata Vuka Jeremića, za koju je Vučićev SNS tvrdio da je “na čelu narkomafije u Srbiji”.

Na optužbe da nezakonito koristi tajne sliužbe, Vučić je sinoć odgovorio gosutujući na Televiziji Vojvodinom tako što je ispričao vic, koji, kako je kazao kruži Srbijom ovih dana.

“Nazvao neki čovjek moj kabinet i javila mu se moja sekretarica”, prepričao je Vučić aktuelni vic.

“I priča čovjek, žali se na ovo i ono, a sekretarica mu kaže: *Hajdete vi to što ste ispričali lijepo napišite, pa nam pošaljite na mail”.

“A koji vam je mail?”, pita čovjek.

“Svaki. Na koji god pošaljete, mi ćemo ga dobiti”, ispričao je Vučić vic kojim je nasmijao i sebe i voditelje u studiju.