Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Četiri najčešća trika kojima muškarci love žene u krevet

muskarac-zena

Mnogim ženama dogodilo se barem jednom (ili više puta) da su završile s nekim muškarcem u krevetu iako to nisu planirale (možda su željele malo pričekati) a često su pri upoznavanju bile uvjerene kako s takvim muškarcem nikad ne bi mogle imati ništa.

Hm, da… i onda, u nekom trenutku, očito su kočnice popustile, osjećaji i hemija prevladali razum. I na kraju, shvatimo kako smo podlegle malim muškim trikovima kojima su nas samo htjeli odvući u – krevet, piše Cosmopolitan.

Stručnjaci su zaključili kako su najčešći trikovi kojima nas dečki zavode s krajnjim ciljem odvlače u krevet, sljedeći:

Slušaju nas – ne biste vjerovali, ali ono što toliko priželjkujemo u vezama, ovakvi nam muškarci daju već pri upoznavanju. I onda čemu čuđenje što “padamo” na to?

Govore slatke riječi – oni tačno znaju šta reći kako bi se žene osjećale posebno, ali jednom kada dobiju šta žele – prelijeni su čak i glumiti da su bili iskreni.

Puste da alkohol malo djeluje – oni dobro znaju da će žena uz malo alkohola postati opuštenija i da sve njene ograde brže padaju.

Pričaju tužne priče – muškarac koji odjednom otvara dušu i djeluje jako ranjivo najčešće ima skrivene namjere. A ko može odoljeti porivu da utješi jedno tako osjetljivo muško biće?