Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojčica zbog urnebesnih komentara postala zvijezda na internetu

djevojcica23223

Dvogodišnja Mila Stauffer trenutno je jedna od najvećih zvijezda na društvenim mrežama. Profil mame Katie na kojem ona objavljuje urnebesne snimke svoje kćerke prati skoro dva i pol miliona ljudi, a Mila se često pojavljuje i na popularnim stranicama poput 9gaga.

Ova preslatka djevojčica redovno priča o “problemima” odraslih te opisuje svakodnevne situacije poput kakvog, mnogo starijeg, ironičara. Od dečki preko ekipe iz vrtića pa sve do tipova u teretani – nema ko se nije našao na Milinoj tapeti.

Kada je njena mama prvi put objavila snimku Mile, u samo nekoliko dana na Instagramu ju je počelo pratiti milion ljudi.

“Malo je drska i obožava glumiti. Zato snimamo te videe, ona uživa u njima. Čak i ako joj nekad govorimo što da kaže, presmiješno je gledati je. Dvogodišnjakinju s takvom emocijom”, ispričala je njezina mama za Fox.

Mila ima starijeg brata i sestru koji joj pomažu pri smišljanju tema, a često je i snimaju. “Smislimo neku temu ili neku običnu situaciju i onda ona kaže neke slatke stvari, a ja joj pomognem dodati još neke riječi da bude zabavnije i smislenije. Pola toga ona smisli, a pola ja”, kaže iskreno Milina mama.

Mila “weighs” in on the gym ? ? by @kaitsta

A post shared by Katie (@kcstauffer) on

Mila discovers the reality of football season ??

A post shared by Katie (@kcstauffer) on

Mila's not really impressed with preschool…??‍♀️??‍? ?by @kaitsta

A post shared by Katie (@kcstauffer) on