Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Horoskopske kombinacije: Ovim parovima raskid je zagarantovan

15/12/2015

Suprotnosti mogu da se fatalno privuku ali teško da mogu da opstanu.

Možda astrologiju ne treba pratiti slijepo ali ona ipak daje dobre smjernice ko je za vas dobar, a ko loš ljubavni spoj.

OVAN I BLIZANAC LOŠ SPOJ

Ovnovi su uvijek raspoloženi za nove ljubavne avanturepa često u vezu ulete nepromišljeno. Ne vole ljude koji mnogo kukaju. Oni se ne slažu sa Ribama, koje su previše emotivne za njih, sa Blizancima, s kojima se stalno svađaju, i sa Djevicama.

BIK NIKAKO SA STRIJELCEM

Bikovima upravlja Venera pa su oni savršeni za obiljnu vezu, ali tek kad nađu nekoga ko im odgovara. Do tada uživaju u vezicama. Najgore se slažu sa Ovnovima, sa kojima se zbog jakih karaktera često prepiru, sa Blizancima i Strijelcima.

BLIZANCI SE NE SLAŽU SA RIBAMA

Blizanci se lako zaljubljuju, ali se isto tako lako i odljubljuju ako su razočarani. Odbijaju ih predvidivi ljudi. U ljubavi se najgore slažu sa Bikovima, koji su premalo ambiciozni za njih, sa Rakovima, koji su previše predvidivi, i sa Ribama.

RAKU NE IDE SA OVNOM

Rakovi su romantične duše koje žele da se trude oko prave ljubavi. Odbija ih egoizam, a u vezama se najgore slažu sa Strijelcima uprkos velikoj privlačnosti, jer nikad nisu sigurni u njih. Osim toga, loše funkcionišu i sa Blizancima.

LAV NE MOŽE SA BLIZANCIMA

Lav u vezi želi da osjeti sigurnost i da je na prvom mjestu svom partneru. Odbijaju ga ljudi koji se stalno brinu i prenose lošu energiju. Za njih su najlošiji partneri Blizanci, koji previše razmišljaju, Ribe, koje će nenamjerno povrijediti, i Jarčevi.

DJEVICI NE ODGOVARA VAGA

Djevice pažljivo biraju partnere, pa teško donose odluku da se za nekoga vežu. Obijaju ih pasivni ljudi, i oni koji pametuju. Najgore im je sa Ovnovima, koji se postavljaju šefovski sa njima, ali im nije sjajno ni sa Vagama, koje ne razumiju njihovu kritičnost.

VAGA SE NE SLAŽE SA RAKOVIMA

Vage odbijaju oni koji lažu i koji ne ulivaju povjerenje. Vage ne mogu sa Djevicama, koje su previše komplikovane za njih, sa Škorpijama, koje su im previše pesimistične, i sa Rakovima, koji su previše tradicionalni.

ŠKORPIJA NE FUNKCIONIŠE SA OVNOM

Škorpija traži veze u kojima će se osjećati ispunjeno. Najgori su u kombinaciji sa Ovnovima, sa kojima se često svađaju, sa Blizancima, koji podstiču njihovu ljubomoru, i sa Strijelcima, sa kojima se ne osjećaju sigurno.

STRIJELAC NE MOŽE SA BIKOM

Strijelci u ljubavi žele sve ili ništa. Odbijaju ih melanholici i oni koje ne znaju šta bi sa sobom. Strijelci su najgori u kombinaciji sa Bikom, koji je za njih previše posesivan, sa Rakom, koji nije spontan, i sa Djevicama.

JARAC NIJE ZA VEZU SA OVNOM

Jarac na prvi pogled djeluje kao da mu ljubav nije bitna, ali se tako zapravo brani od razočaranja. Za njih nisu veze sa Ovnovima, koje smatraju nestrpljivim i lakovjernim, sa Blizancima, jer misle da nemaju ideal kojem teže, kao ni sa Strijelcima.

VODOLIJAMA NE GODI BIK

Vodolije se lako zaljubljuju, ali se u vezi osjećaju kao da su zarobljene. Odbijaju ih nemoralni i predvidivi ljudi. Oni se u ljubavi ne slažu sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost, sa Rakovima, koji su im dosadni, i sa Djevicama.

RIBE NE MOGU SA OVNOM

Ribe traže idealnog partnera iz snova, a odbijaju ih oni koji se ponašaju nerazumno i oni koji imaju površne poglede na život. Ribe se ne slažu sa Ovnovima, koji su im agresivni i netaktični, sa Blizancima, koji nemaju razumijevanja za druge, i sa Lavovima, koji lako mogu da manipulišu njima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.