Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kada je došao dan vjenčanja imao sam 200 kila, morao sam nešto učiniti… (VIDEO)

john1

Kada smo u ljubavnoj vezi, spremni smo činiti sve da budemo najbolji za našeg partnera. Posebno kada se približava dan vjenčanja. Zbog ljubavi i voljene osobe spremni smo učiniti sve, pa čak i promijeniti vlastiti stil života.

John Thomas Allaire je upravo takav slučaj.

Godine 2015. zaprosio je svoju ljubav i srednje škole, Caili, a ona je odgovorila “da” bez oklijevanja. Imao je “mali” problem, John je težio 201 kilogram i imao Body Mass Index osobe od 70 godina. Mučilo ga je da će se možda jednog dana njegova nova žena morati brinuti za njega ako bude imao zdravstvenih problema zbog svoje težine.

“Iako me je Caila voljela kao i ja nju, i bila je spremna da se uda za mene od 201 kilograma, mislio sam: Nema šanse da toj ženi priuštim teškoće koje ću možda proći u ostatku svog života ako ne izgubim težinu”, rekao je John za Daily Mail.

John je počeo džogirati, tri puta sedmično. Kad je došao dan vjenčanja u februaru 2016, John je bio izgubio samo nešto više od 7 kilograma. Znao je da je potrebno više, pa je potpuno promjenio ishranu i pridružio se programu u “The Camp Transformation Center” u San Diegu. Tokom sljedećih 15 mjeseci, John je izgubio, vjerovali ili ne, 112 kilograma.

Gubitak težine donio je novi problem Johnu. Višak kože. Izgledao je prilično zastrašujeće sa kožom koja je bukvalno visili niz njegovo tijelo.

Nakon gubitka tjelesne težine, John je imao skoro 5 kilograma kože viška. No, uskoro će i taj problem biti riješen, već je prošao jednu operaciju na gornjem dijelu tijela, a sada uskoro ga očekuje operativni zahvat i za skidanje viška kože sa donjeg dijela tijela. Pogledajte kako je John izgledao prije i kako izgleda danas…