Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako pripadnici horoskopskih znakova podnose prekid veze

prekid1211

Većina ljudi je na svojoj koži osjetilo kako je to biti ostavljen i svako se sa tom nemilom situacijom nosi kako zna i umije. Ipak, od dominantnih osobina horoskopskih znakova zavisi da li će neki od njih ljubavni brodolom prihvatiti tragično ili će racionalno prihvatiti novonastalu situaciju.

Ovan

On djeluje kao da ga je baš briga, ali ispod te snažne i nezavisne prirode krije se nesigurnost jer sumnja da nije dovoljno dobar. Ipak, o propaloj vezi neće zucnuti ni riječ. Ovan će pokušati da bude optimista i prepustiće se svom entuzijazmu kako bi što prije zaboravio da je ostavljen.

Bik

Ako šta mrzi, to su onda promjene. Naročito ako je duže vrijeme bio u vezi, Biku će trebati dosta da se navikne na samovanje. Ispod svoje nonšalatne fasade kriće bol, nesigurost i mračne misli koje će ga držati duži period. A kad se konačno pomiri sa tim da je sam, biće mu teško da ponovo uleti u priču sa nekim novim.

Blizanci

Čak i kad ga raskid zaboli do srži, Blizanac će se praviti da ga nije briga. Međutim, nikada neće pomisliti da je on krivac za rastanak. On je ponosan i pomalo površan pa će ići naprijed i tražiti onog ko shvata koliko je on blago, jer po njemu, onaj prethodni to nije znao da vidi.

Rak

On je jedan od najnepovjerljivijih znakova tako da se osjeća očajno kada mu slomi srce neko kome je poklonio svoje povjerenje. Stalno se vraća u prošlost, analizira šta je pošlo naopako i da li je mogao da uradi nešto kako bi to spriječio. Za njega treba da prođe neko vrijeme kako bi odlučio da konačno krene dalje.

Lav

Kad neko ostavi Lava, on je udario tamo gdje je najosjetljiviji – na njegov ponos. Ipak, ponosan kakav jeste, nastaviće da ide uzdignute glave. Duboko u sebi strahovaće da bi mogao ponovo da bude povrijeđen ali želja da neko novi njegov povrijeđeni ego zaliječi je jači i od straha.

Djevica

S obzirom da je znak koji nabolje zapaža i vrlo je analitična, ona će unaprijed znati da će do raskida doći. Međutim, ta njena pripremljenost je neće sačuvati od bola koji oseća. Jer suprotnom, ona bi u startu znala na koji način da se što prije udalji od tuge i očaja koji osjeća.

Vaga

Ona možda nije ego manijak ali je vrlo ponosna. Ipak, ponos ipak ne može da nadjača njenu nesigurnost da nije bila dovoljno dobra čim je ostavljena. Međutim, zahvaljujući svom urođenom šarmu ona vrlo brzo pronalazi utjehu u naručju nove osobe i zaboravlja na prethodnu priču.

Škorpija

Kao jedna od najemotivnijih znakova u Zodijaku, Škorpiju će raskid pogoditi svom silinom. Kod nje se pojavljuje čitav spektar emocija – povrijeđenost, bijes i tuga koji se smjenjuju sa nepovjerenjem i mišlju da je podbacila u ljubavi. Biće ljuta i osvetoljubiva neko vrijeme, a onda će sva ta negativna osjećanja nestati.

Strijelac

On je možda nevjerovatno nezavisan i može da se ponaša da ga uopšte nije briga, ali mu uopšte nije svejedno. Ipak, ne želi previše da analizira i da se zadržava u prošlosti. Iako uzdrman, on ipak radije hvata zalet i hrli ka novoj ljubavnoj avanturi.

Jarac

Kao najambiciozniji od svih znakova, on će se momentalno pomiriti da je ljubavi došao kraj. Nastaviće da dokazuje sebi svoju vrijednost i trudiće se da i dalje bude najbolji u svemu, jer raskid mu je najbolji motiv. To je njegov način da ne dozvoli bolu da ne ispliva na površinu.

Vodolija

Ona se nikada potpuno emocionalno ne upliće u svoje veze pa čak i kada joj dođe kraj, Vodoliju ne boli rastanak u toj mjeri kao što razara druge znakove. To ne znači da ona nije uopšte tužna, ali više je nesigurna. Ipak, ona uspijeva da obuzda nalete sjete i tuge jer zna koliko vrijedi.

Ribe

Kao najosjetljivija i sa izraženim samosažaljenjem, Ribi rastanak izuzetno teško pada. Ona tada smatra da je potpuno bezvrijedna i krajnje je nesigurna. Učauriće se u ta svoja osjećanja i bježaće u svijet iz mašte dokle god se ne pojavi neko novi da je iz njega izvuče.